Biker-takki viidellä tapaa

Asut, Ravintolat, Uncategorized

Takana kiireinen, mutta ihana viikonloppu. Lauantaina käytiin ystävien kanssa lievittämässä työviikon stressiä vaatekaupoilla sekä Flamingo Spassa. Maanantaina ajattelin jatkaa yhtä stressittömissä merkeissä ja lähdettiin ulos syömään. Päädyttiin, ystävän suosituksesta, keskustan kupeessa sijaitsevaan PIECE ’N’ LOVE ravintolaan ja voin kyllä suositella tätä hyvillä mielin eteenpäin. Ravintola oli rauhallinen ja viihtyisä vaikka asiakkaita oli tupa täynnä. Omalle lautaselle päätyin vuohenjuustosalaatti, joka oli vähintään yhtä hyvää kuin miltä se näytti.

PIECE 'N' LOVE

 

Maanantai asu

Maanantai oli aika harmaa ja kolea päivä, niin valitsin Biker-takin päälleni. Oma takki on ostettu vuosi sitten Bershkasta eikä se ole lähtenyt halkeilemaan tai kuoriutumaan niin kuin tekonahkatakeilla on tapana tehdä.  Takissa on pari taskua, mihin saa vaikka bussikortin ja avaimet, tästä vielä käytännöllisyyspisteet rotsille!

Yhdistin takin vaaleisiin Bik Bokin farkkuihin ja söpöön hattaran väriseen neuleeseen, jonka olen ostanut H&M:ltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keräsin loppuun vielä muutaman asuehdotuksen Biker-takin kanssa. Otin itse vähän inspiraatiota tämän kevään muotiväreistä, joissa pääosassa hennot pastellisävyt mutta mukaan mahtuu myös pari voimakasta väripilkkua. Tässä vielä värikartta tämän kevään muotiväreistä.

London FWcolors

 

Asuideoita

Farkkua farkulla on makea yhdistelmä, mitä itse arastelin pitkään, mutta tää asuyhdistelmä on ihan yksi mun lemppareista. Vihreät aurinkolasit tuo vähän lisää kontrastia ja väriä tummansiniseen kokonaisuuteen.

Farkkuja löytyy niin monella erilaisella pesulla ja kulutuksella että tästä saa helposti tehtyä ihan omannäköisen kokonaisuuden.

Paita on Cubukselta, farkut Onlysta ja laukku Bik Bokista.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä yksi kevään väripilkuista, paloauton punainen pooloneule, yhdistettynä mustiin farkkuihin ja mustaan Biker-takkiin. Kirkas keltainen olisi kanssa super raikas väri näin keväällä.

Jos kirkkaat värit on sulle uusi juttu pukeutumisessa tästä on helppo aloittaa kun asun muut osat ovat turvallisesti mustia.

Pooloneule on Bik Bokista, mustat farkut Zarasta ja sama Bik Bokin laukku.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavassa asussa mennään jo kesän puolelle, Mangon ihana kesäinen kukkamekko on ostettu tänä vuonna eikä ole vielä säiden puolesta päässyt käyttöön, mutta en malta odottaa että säät lämpenee ja pääsee käyttämään tätä. Takki tuo kivasti särmää asuun, mutta tämä toimii ihan yhtä mainiosti vaikka farkkutakin kanssa.

 

Mekko Mango

 

 

 

SANDRAMEKKOViimeisenä todella tyylikäs, mutta mukava asu! Bik Bokin Sandra mekko on Super tyylikäs mutta mukava päällä, siitä saa helposti asustamalla illan rientoihinkin asun. Yhdistin sen kevään pastelliväreihin, kevyt Balmuirin pellava-silkki huivi ja H&M:n korkeapohjaiset tennarit tekee asusta todella smart&casualin. Pinkit aurinkolasit on ostettu reissusta jostain rantakaupasta.

Mekko Bik Bok, Huivi Balmuir, Kengät H&M

 

 

 

XOXO Nina Sofia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s