Tärkein on matka, ei määränpää

Lifestyle, Uncategorized

Tästä alkaa minun blogi-matka, ehkä jännittävin reissu mihin olen lähtenyt. Blogin sisältö on varmasti kauneudenhoitoa, muotia, ihan tavallista elämää ja sen ihmettelyä. Meikit, purkit, purnukat, vaatteet sekä kengät ovat vain vallanneet ison osan mun asunnon neliöistä ja elämästä, niin tulen varmasti kirjoittamaan mun lemppareista myös teille.

Kuka?

Nina Sofia, 27-vuotias itsenäinen ja itsepäinen (kenties joku syy-seuraussuhde) nainen, joka lähti vastahakoisesti helsinkiin opiskelujen perässä ja löysi täältä kodin. Pienen ja ylihinnoitellun sellaisen, mutta sitäkin rakkaamman. Tulevissa postauksissa pääsee lukemaan lisää millainen mimmi läppärin takana on, joten ei tässä sen enempää. Let’s take it slow, we don’t need to rush this.

Kenelle?

Kohderyhmä alustavasti kaverit, koska ne on olleet myötävaikuttamassa siinä, että bloggaamisen aloitin, joten ne on velvoitettu tähän tehtävään. Kaikki on tervetulleita lukemaan, haluaisin blogiini lukijoilta mielipiteitä, kysymyksiä ja keskustelua, rakentavaa sellaista. Koitetaan levittää sitä positivity poweria, maailma tarvitsee sitä!

 

xoxo Nina Sofia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s